Het verhaal van Thierry

21 jaar

Thierry (21) werk nu fulltime als supervisor in een restaurant. Maar toen hij vorig jaar contact opnam met Evelyn – een van de Sams - ging het minder goed met hem. 

"De zorgcoördinator van school stuurde me naar Evelyn. Zij was schoolmaatschappelijk werker op de school waar ik zat. Evelyn wist een goede afkickkliniek. Ik heb een half jaar in die kliniek gezeten om van het blowen af te komen. En dat is gelukt! Evelyn hield contact met mij en mijn familie.”

"Ik had nooit gedacht dat ik met een hulpverlener zo chill kon praten. Als het moest kwam ze ook to the point. Een goede benadering. Dat had ik echt nodig."

Thierry_2832x4256

Deze foto (© Guido Koppes Fotografie) is van de Nationale Beeldbank,wegens privacy redenen is er voor een model gekozen.

Dit is Evelyn Visschedijk

Als jeugdhulpverlener, met ervaring als schoolmaatschappelijk werker binnen het MBO onderwijs, denk ik graag met jongeren of ouders mee hoe zij weer grip op hun situatie kunnen krijgen. Hoe? Door samen met jou, en evt. mensen die belangrijk voor jou zijn, een haalbaar plan te maken. Als ik niet diegene ben die de juiste ondersteuning kan bieden kijken we samen welke hulp wel passend is. Ik kan zowel individuele als oudergesprekken…

Hoe Sam anderen hielp met een vraag over Thierry

Je bent echt niet de enige die hiermee zit. Kijk maar.